ONDERHOUD & REPARATIE AAN ALLE MERKEN AUTO'S

Eerste Hulp Bij Ruitschade

Bij de Voordeelgarage Goes kijken we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren. Repareren kost u immers minder tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, of als uw veiligheid in het geding komt, vervangen we de ruit.

 

Omdat een sterretje in de voorruit op ieder moment in een barst kan veranderen, dient een sterretje zo snel mogelijk te worden gerepareerd. Uw voorruit draagt immers voor gemiddeld 30% bij aan de sterkte (lees: veiligheid) van uw auto. Als u goed verzekerd bent, kost een sterreparatie u vaak helemaal niets!

 

Iedere autoruit ongeacht model of merk auto kunnen wij voor u vervangen, bovendien krijgt u garantie op de montage van de ruit. En erg belangrijk: Voordeelgarage Goes levert en monteert uitsluitend ruiten van originele kwaliteit.

 

Verzekering

In de meeste gevallen bent u met een uitgebreide WA-polis (WA-Extra, WA-Minicasco, WA-Plus of All Risk) verzekerd voor autoruitschade. Wanneer u bent verzekerd voor ruitschade dan ontvangt u bij Voordeelgarage Goes de hoogst mogelijke korting op uw eigen risico. In vele gevallen betaald u dan helemaal niets óf gegarandeerd nooit meer dan op uw groen kaart vermeld staat.

 

Alleen WA verzekerd?

Wanneer u slechts WA bent verzekerd met uw auto komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw autoruit. Ook dan kunt u contact opnemen met ons voor een scherpe prijsopgave. 

 

Wij garanderen . . .

  • Géén verhoogd eigen risico bij reparatie of vervanging
  • Gebruik van originele autoruiten
  • Reparatie en vervanging volgens fabrieksvoorschrift
  • Behoud van uw fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer tijdens reparatie of vervanging 
  • Afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij

 

Vragen?

Neem dan contact met ons op, of bel: (0113) 56 18 12